OXFORDSHIRE COUNTRY HOUSE BACK


Deep in the English countryside, this quintessential Edwardian family home opens out to an aspect of undulating terraced hills and it was the sense of tranquility felt when beholding the view that its owners wanted to echo throughout. Huge windows, pale oak flooring and soft blue shades helped to create a light and airy atmosphere, bringing a new world twist to classic country style. With family living at the heart of the project, the kitchen was devised to provide a natural bonhomie while still maintaining a feeling of calmness. Perfectly in keeping with the character of the property and the needs of the clients, Studio Vero created a welcoming and relaxing place for both generations to enjoy.

Share:

 
 
 
 
 
 

Copyright 2018 Studio Vero. All rights reserved. | Site by treacle

>